WhatsApp Image 2018-05-22 at 13.43.46La Mancomunitat Camp de Túria ha convocat el concurs “Logotip per a la Xarxa Joves Camp de Túria”.
La finallitat d’aquesta iniciativa és crear el disseny d’un logotip destinat a ser la imatge de la nova Xarxa Jove Comarcal “Joves Camp de Túria”. A més, es pretén que els/les joves de la comarca s’identifiquen i vegen aquesta nova iniciativa com propi. En aquest sentit, es vol promocionar i incentivar la participació de la joventut en la comarca.
En aquesta convocatòria podran participar els/les joves residents a algun dels municipis del Camp de Túria amb edats compreses entre 14 i 30 anys complits. Els/les menors d’edat hauran d’aportar autorització dels pares o tutors. Així mateix, els/les participants hauran d’acreditar no estar inmersos en alguna de les causes d’incompatibilitat o prohibició establides en l’art.13 de la Llei General de Subvencions.
La Mancomunitat Camp de Túria donarà publicitat a la Convocatòria a través de les xarxes socials i de la pàgina web de la Mancomunitat. La temàtica dels logotips serà lliure però preferentement haurà de tindre’s en compte la seua aplicació en el sector o àmbit juvenil, que esta xarxa agrupa a les Àrees de Joventut dels 17 Ajuntaments que integren la Mancomunitat, i també tenint present que el seu objectiu serà el de la seua utilització com a imatge de la nova Xarxa Jove Comarcal. S’exclouran tots aquells logotips que tinguen connotacions sexistes, xenòfobes, racistes u ofensives contra persones o institucions.

Requisits:

Junt amb el logotip haurà d’apareixer un anagrama que integre “Xarxa Joves Camp de Túria”. El diseny deurà ser original i inèdit, sent els/les participants els/les responsables de les conseqüències derivades del no compliment d’este requisit. Deuen certificar al
formulari d’inscripció que el logo es fruït de la seua creativitat personal, que és el seu propi treball i que no s’han infringit els drets d’autor d’altres persones.
Cada participant presentarà un sol logotip, en versió color i en blanc i negre. Els treballs es presentaran en format DIN-A4.
Tots els treballs s’entregaran en dos sobres grans tancats, en l’exterior del qual es farà constar “CONCURS LOGOTIP XARXA JOVES CAMP DE TÚRIA”.
Els sobres tancats, deuran de portar el contingut següent:

-Sobre A:
a) Una versió en tamany A4 del logotip a color.
b) Una versió en tamany A4 en blanc i negre.
Sense marques ni signatures que identifique el/la autor/a.
-Sobre B:
a) Un foli en el qual apareguen les dades personals del/de l’autor/a, telèfon, e-mail
b) Full d’inscripció “Annexe 1”
c) Fotocòpia del DNI

Premi:

El termini de presentació dels logotips serà fins el 22 de juny, inclusivament. No es consideraran aquells logotips presentats fora de termini. Els logotips es presentaran al registre d’entrada de la Mancomunitat Camp de Túria, en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores, a través d’un procés que garantisca l’anonimat dels/lesparticipants.
Hi haurà únicamente un únic logotip guanyador que rebrà els següents premis:
– Utilització per part de la Mancomunitat del disseny del seu logotip amb el conseqüent prestigi per a el/la guanyador/a.
– Un bo per valor de 200€ a gastar en almenys 3 establiments de la xarxa de comerços associats a les associacions de comerciants i empresaris de la comarca: Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant.Associació de Comerç i Empresa de Benissanó, Associació de Comerciants de Bétera, Viu L’Eliana, Federació de Comerç de Llíria, Associació de Comerciants i Empresaris de Náquera, Associació de Comerciants de La Pobla de Vallbona, ACOPRASAB (Asociación de Comerciantes de San Antonio de Benagéber, Associació de Comerciants i Professionals de Benaguasil, Associació de Comerciants de Gátova, AGRUPA (Associació de Comerciants de Riba-roja de Túria), Associació de vendedors del Mercat de Riba-roja de Túria, Associació de Comerciants de Casinos o Agrupació Empresarial l’Eliana Camp de Túria.
S’inclouran en aquest llistat les associacions pendents de creació que són: associació de Serra, Associació d’Olocau i Associació de Marines.
La Mancomunitat establirà la forma de gestionar este bo amb el guanyador/a i li proporconará el llistat de comerços associats on puga usar el bo. Les bases completes estàn ací.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment