tertulia_con_elena_codes_-_cartelAquest pròxim dijous, 24 de maig, tindrà lloc una tertúlia amb Elena Codes. Aquesta escriptora i cineasta no deixa indiferent amb la seua forma d’entendre l’univers literari com a catarsis entre la representació artística i la subjectivitat femenina. Es tracta d’una subjectivitat individual i col·lectiva què busca la seua pròpia identitat.
Aquest esdeveniment tindrà lloc al Saló de Plens del Castell del municipi, al voltant de les 19.00 hores. L’activitat compta amb l’organització de l’Institut d’Educació Secundaria Les Alfàbegues i la col·laboració especial de la Regidoria de la Dona i Igualtat de Bétera.
Elena Codes és autora de ‘Ninfomanía: sé mala’. Codes vaig nàixer a Còrdova en l’any 1997, i actualment intenta dedicar-se a l’escriptura i al cinema.
Per a aquest motiu, realitza projectes (curtmetratges, sèries, anuncis) en Cinema Wings, una productora audiovisual, I ha escrit aquesta primera obra on representa l’opi de la dona a través de poemes i relats. A més, inclou també el seu primer projecte fotogràfic retratant els relats per a dones.
Qui desitge conéixer més sobre aquesta escriptora tan sols deurà acudir demà al saló de plens a la seua tertúlia.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment