WhatsApp Image 2018-05-24 at 12.59.39Aquest dijous, 24 de maig, coneixíem el cartell anunciador de la 8a Ruta de la Tapa.

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre la Regidoria municipal de Comerç i l’Associació de Comerciants del municipi.

Aquesta tindrà lloc els quatre dijous del mes de juny. Així, els dies 7, 14, 21 i 28, els veïns podran tastar diferents propostes gastronòmiques de la nostra localitat. La finalitat d’aquesta iniciativa és animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els establiments d’hostaleria locals els ofereixen.

18 restaurants tornaran a brindar-nos les seues millors tapes.

L’horari serà de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment prepararà un mínim de 3 tapes cada dia i un mínim de 6 tapes diferents durant tota la ruta. El preu serà de 3,50 euros tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.

tapa 2Alhora es realitzarà un concurs a la millor tapa amb indicació de l’establiment. Per este motiu, en cada establiment haurà d’haver una urna a fi de poder dipositar les butlletes que hauran de contenir 4 encunys diversos. Els Establiments que hagen obtingut el primer, segon o tercer premi oferiran 1 sopar gratis al seu establiment per a dos persones.

Els bars i restaurants participants són: Tapería del Sol, El Trull, Mas de Roda, La Pinta, Bocabadat, El Corral, Fusió, Nou Tropical, Vamos a Beer, Patrick‘s, Bar Domínguez, Ruth Rock Bar, La Margot, Lady Eleanor, Ca Serruch, Ágora 23, Tapería Confeti i Josynes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment