fira agricola 11La Regidoria municipal d’Agricultura de Bétera ha obertel termini per a inscriure’s a la sisena edició de la Fira Agrícola del municipi.
Aquesta efemèride tindrà lloc del 21 al 23 de setembre al recinte de l’Albereda (Av. Escultor Ramón Inglés). No obstant això, si per causes de força major s’haguera de traslladar, el lloc escollit seria el recinte de Fruits Bétera. La participació serà gratuïta.
Un any més, la finalitat d’aquest esdeveniment és realçar i apropar el sector de l’agricultura, la ramaderia, la jardineria i el viverisme als veïns de la localitat. De nou, es torna a posar especial atenció en l’agricultura ecològica i les noves tecnologies, tenint una major presència la maquinària moderna per al cultiu dels horts..
fira_agricola_bueno_finalL’imprés de sol·licitud per a participar haurà d’omplir-se, signar-se i entregar-se durant el període comprés entre els dies 23 de maig i 30 de juny, ambdós inclosos, al correu electrònic següent: medioambiente@betera.es.
Una vegada més, des del departament organitzador encapçalat per Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE) s’anima a tot el teixit comercial local vinculat a la producció agrària a participar d’aquesta trobada en les diferents carpes que el Consistori posarà a disposició dels interessats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment