FOTO SUBSV 2018-presentación BASES- PAU_foto convoEl Patronat de Turisme de València ha convocat les línies d’ajudes per a l’organització i promoció de fires, festes, certàmens i esdeveniments de caràcter turístic; accions de promoció turística i elaboració de projectes per a la creació de productes turístics. Aquestes van dirigides a ajuntaments de fins a 30.000 habitants i entitats locals menors dotades amb 650.000 euros
Segons arrepleguen les bases de la convocatòria, l’extracte de la qual està publicat en el BOP (Núm. 96), el termini de presentació de sol·licituds està obert fins al pròxim 5 de juny.
Per a accedir a les subvencions, el Patronat de Turisme exigeix com a requisit als municipis el compromís d’adhesió al Codi Ètic del Turisme, que haurà de ser remés a l’Agència Valenciana del Turisme.
La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, destaca que les ajudes fomenten l’autonomia local perquè el Patronat de Turisme marca un full de ruta per a consolidar un turisme sostenible i desestacionalitzat, centrat en l’excel·lència de la nostra terra, i són els municipis els qui tenen l’última decisió per a llançar noves accions de promoció.
A més d’aquesta convocatòria, les línies d’ajuda municipal 2018 de València Turisme inclouen altres dos programes de subvencions destinats a inversions i a la desestacionalització turística, així com un pla per a associacions sense ànim de lucre.
Les ajudes públiques del Patronat s’amplien també amb el Tour d’Ofertes Turístiques, TOT. Es tracta d’un nou programa de subvencions que desplegarà més de 1.500 autobusos turístics per les comarques valencianes.
L’articulació del TOT es tramitarà directament amb les associacions de mares i pares d’escolars de les comarques valencianes, que seran les encarregades de remetre les seues sol·licituds al Patronat de Turisme. Cada associació podrà sol·licitar una ajuda per a cobrir el cost del mitjà de transport. A més, s’haurà d’acreditar la contractació d’un producte turístic local per als escolars i familiars que participen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment