portal-empleo-y-formacion-Mancomunitat-890x395_cLa Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa un Portal d’Ocupació i Formació. La finalitat d’aquesta iniciativa és afavorir la circulació, difusió i accés dels ciutadans de la comarca a les ofertes d’ocupació que es generen a les empreses ubicades en els termes municipals de les 17 localitats de la comarca.

Així mateix, aquest portal també recull totes les iniciatives de formació que organitza la Mancomunitat, com són sessions tècniques, jornades, xerrades-col·loqui, dirigides a empresaris, emprenedors, comerciants i persones aturades.

Es tracta d’una plataforma d’ocupació comarcal posada a disposició dels municipis per treballar de forma conjunta en aquest àmbit. L’objectiu és que les empreses que necessiten cobrir llocs de treball puguen penjar les seves ofertes i que els ciutadans puguen presentar la seua candidatura a les mateixes. És un aparador més per millorar l’ocupabilitat que a més permet donar a conèixer l’oferta de la Mancomunitat pel que fa a formació i millora de la qualificació dels ciutadans.

La creació d’aquest portal sorgeix després de detectar, durant la prospecció del teixit empresarial realitzada l’estiu passat, la necessitat de comptar amb una plataforma que possibilités que els habitants de la comarca tinguessin accés a la informació sobre els llocs de treball vacants al Camp de Túria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment