convenioLa campanya #ComerçLocal, a la qual es va sumar Bétera a través de la seua Associació de Comerciants (ACB), continua amb una segona fase.

Aquesta es portarà a terme a Bétera amb un conveni que van signar ahir dijous, 24 de Maig, l’Ajuntament de la localitat i l’ACB.

El president de l’entitat David Carrasco, es va reunir  amb l’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany i el regidor de Comerç Augusto Sevilla per a subscriure el citat conveni. Durant la reunió també va estar present el secretari municipal.

campaMitjançant aquest acord es penjaran 50 banderoles a diversos fanals de la localitat amb les imatges de l’esmentada campanya. Es tracta d’aquelles 16 fotografies publicades a les xarxes socials en la primera face de la iniciativa, organitzada per Unió Gremial i la Plataforma del Comerç Valencià. Aquests cartells fan referència a sectors que representen el comerç local (forns, òptiques, rellotgeries…).

Les vies on es podran trobar aquests fanals són: Avinguda País Valencià fins a l’encreuament amb avinguda de la Constitució, avinguda de la Constitució, Carrer José Sáez fins a l’encreuament amb l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades i Carrer José Gascón Sirera.

La finalitat d’aquesta tasca és promocionar i dinamitzar el xicotet comerç local.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment