FOLLETO-DEFINITIVO-001Aquests cap de setmana Bétera es plena d’activitats per a totes les edats. En aquest sentit, els pròxims 1, 2 i 3 de juny acollirà la ja tradicional Fira del Comerç. En aquesta onzena edició participaran uns 40 comerços.

La setmana passada erem coneixedors del cartell que representarà la fira 2018. Aquest es por trobar també als comerços locals del municipi. Però fa uns dies erem sabedors de més detalls al respecte. Dons,

La Regidoria municipal de Comerç de Bétera-Afic i l’Associació de Comerciants del municipi ha preparat aquest esdeveniment en el recinte de l’esplanada de l’Albereda.

La finalitat principal d’aquesta proposta comercial és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial local. A més a més, serveix per a donar a conéixer els establiments comercials i de serveis del municipi, tant a veïns com a visitants.

La fira s’inaugurarà divendres 1 de juny, a les 18.00 hores, fins a les 22.30 hores.No obstant això, la inauguració oficial tindrà lloc a les 19.00 hores. Dissabte 2 de juny, obrirà les seues portes d’11 a 14 hores i de 18.00 a 22.30 hores. Així mateix, diumenge 3 de juny els visitants podran gaudir de les diverses propostes comercials d’11.00 a 14.00 hores.

FOLLETO-DEFINITIVO-002Com cada any, i hi haurà un bon nombre de possibilitats als estands ubicats a la carpa i diverses activitats a l’escenari instal·lat al recinte. D’aquesta manera, els assistents podran gaudir i ser partícips dels actes. Dels 40 comerços participants, un 90% són membres associats a l’ACB.

Així, dissabte 2 d’11.00 a 14.00 hores tindrà lloc un taller de reutilitzar espelmes de cera natural d’ abella i dibuixos per a  acolorir, en la carpa de Bee Natura.Aquest mateix comerç mostrarà un maridatge amb mel de 18.00 a 22.30 hores. A més, de 12.00 a 12.30 hores hi haurà un campionat de tir amb arc a la carpa de Hi5 Education Center. Aquest centre realitzarà un Role play, musica i ball, Story telling per als xiquets en l’escenari del recinte, de 19.30 a 20.15 hores. Aquest show es repetirà de 12.00 a 12.45 diumenge 3. Així mateix, Valcan cente caní oferirà de 13.00 a 13.30 hores i de 19.00 a 19.30 hores al recinte firal una exhibició d’ensinistrament caní. Aquesta exibició també serà diumenge de 13.00 a 13.30 hores.

D’altra banda dissabte de 20.15 hores a 21.00 hi haurà una desfilada de perruqueria a càrrec de Noelia Duran estilistas.
De 20.00 a 21.30, gràcies a Kompy’s, els assistents i expositors rebran la isita de Chase, el gos de la Patrulla Canina.

durant tot el cap de setmana també hi haurà galeria d’entrenament i exposició de bombers a càrrec del consorci de Bombers de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València, mostra de mini-tennis i torneig de Streetbasket a càrrec de les escoles esportives municipals, castells unflables i rocòdrom, degustacions per gentilesa de Thermomix en la carpa expositor, demostració de Kick-boxing a càrrec de Sport Gym 22 de Bétera i mandales, marcapàgines, sortejos i automassatge infantil a càrrec de Toñi Benavent espai de relaxació. Radio Bétera també estarà present oferint cobertura especial de l’esdeveniment.
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment