escuela_de_verano_2018_-_cartelA partir d’aquest dimarts, 29 de maig, estarà obert el termini per a poder presentar les sol·licituds de l’espai d’esplai municipal, per a xiquetes i xiquets a Bétera. Les inscripcions podan realitzar-se fins el 6 de juny. Aquesta escola d’estiu va dirigida a menuts en edats compreses entre 3 i 14 anys. Aquests xiquets deuran estar matriculats a algun dels centres educatius de la localitat o els pares treballar en ella, estiguen o no empadronats a la població.

Les diverses activitats es portaran a terme al CEIP Camp de Túria.

La sol·licitud d’inscripció es realitzarà amb el model oficial previst. Aquest model es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.betera.es) o recollir a l’Edifici de Casa Nebot situat (C / Estació, nº 5). També es pot obtindre a les dependències municipals (C / José Gascón Sirera, nº 9). Les citades sol·licituds podran presentar-se en qualsevol de les Oficines de Registre Municipals de l’Ajuntament del municipi, de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment