avalem joves betera 2La Regidoria municipal d’Ocupació de Bétera ha rebut una subvenció de 537. 290,50 euros. Aquesta quantitat va destinada als programes EMPUJU I EMCUJU per a la contractació de joves menors de 30 anys inscrits en el sistema de garantia juvenil.

Cal mencionar que, aquests programes estan emmarcats dins la iniciativa AVALEM JOVES. Pròximament, a la pàgina web oficial de l’Ajuntament de la localitat (www.betera.es) s’indicaran els perfils dels llocs a cobrir i els requisits dels candidats.

El regidor d’aquesta àrea, Augusto Sevilla ha indicat que “seguim treballant per obtenir el màxim nombre de subvencions per al foment de l’ocupació, ja que com reitere moltes vegades els ajuntaments cada vegada tenim menys competències en ocupació”. Segons explica Sevilla, en la legislatura actual s’han obtingut 2.671.000 euros en subvencions mitjançant els diferents programes d’ocupació. Aquesta tasca ha permés donar 243 llocs de treball.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment