CAM BÉTERAEl Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) va estar present en la multitudinària desfilada que van protagonitzar les bandes de música valencianes als voltants del Mestalla, el passat dissabte 26 de maig.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) va intentar batre a Mestalla fins a 14 Guinness World Records relacionats amb la música. Aquest esdeveniment formava part dels actes de la FSMCV per a commemorar el seu 50é aniversari. Es va configurar com un dels esdeveniments de major envergadura en l’àmbit musical de la Comunitat Valenciana de tota la història per l’esperada participació d’al voltant de 20.000 músics.

Finalment, les societats musicals de la Comunitat Valenciana van aconseguir deu rècords Guinness durant aquesta trobada que reunia 427 societats i 23.000 músics al camp de futbol de Mestalla. Així, l’acte va permetre aconseguir els Rècords a la major desfilada de bandes de música de la història, al major ensemble de saxòfons, de corn anglès, d’oboès, de trompes, de trompetes, 14213783wde trombons, de bombardins, de clarinets i de percussió corporal.

Per a la desfilada es van confeccionar diferents rutes que partien des dels carrers adjacents al camp de futbol del València CF i que culminaven a l’exterior de l’estadi.

El centre musical de Bétera va realitzar el recorregut de la ruta 6. Aquest s’iniciava en la intersecció de l’Avinguda Blasco Ibáñez amb el carrer Severo Ochoa, transcorrent pels carrers Rodríguez Fornos i Alfonso de Córdoba, per a finalitzar en la intersecció de l’Avinguda Suècia amb el carrer Arts Gràfiques.

La FSMCV està formada actualment per 549 societats musicals, més de 200.000 socis, 40.000 músics federats, més de 4.200 professors, 600 centres educatius i més de 60.000 alumnes. Per a la certificació dels rècords i el control dels assistents, la federació va comptar amb la participació del magistrat José María Tomás i Oncle, president de la secció segona de l’Audiència Provincial de València, amb un auditor acreditat i amb més de 500 voluntaris supervisors -Controladors dels Guinness.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment