toni cantó 3Eren al voltant de les 09.00 hores del passat dissabte, 26 de maig, quan el portaveu provincial i diputat nacional de Ciudadanos (Cs) Toni Cantó, arribava al Saló de Plens del Castell de Bétera. Allí, li donaven la benvinguda membres del partit a la localitat i a la província, representants d’algunes associacions locals i entitats que hi havien sigut convidats a la convocatòria.

En aquesta primera part de la jornada la portaveu de Ciutadans Bétera, Eva Martínez Cano, i Cantó van dialogar amb els esmentats col·lectius, els quals van formular les seues qüestions i transmetre les seues propostes i impressions. Entre les associacions convidades van estar presents l’Associació de Comerciants, Tyrius, el Club de Tir amb Arc, la Comunitat de Regants o el Club de Natació S.O.S.

toni cantó 2Després d’aquesta primera trobada, que va durar quasi dues hores, els representants del partit i el diputat van fer un xicotet recorregut pel poble saludant als veïns, fins a arribar a la llar dels jubilats. En la llar dels jubilats Toni Cantó va tindre l’oportunitat de parlar amb la gent gran del municipi i conéixer també les seues preocupacions actuals.

Per concloure la seua visita, poc abans de les 12.30 hores, Cantó va tornar al Saló de Plens del Castell per reunir-se en assemblea oberta amb aquells veïns que van voler acostar-se per parlar amb ell i fer-li algunes preguntes. En aquesta assemblea també van intervindre els diputats de les Corts valencianes, Juan Córdoba i Mª José García i la diputada provincial, Mª Carmen Peris, entre d’altres.toni cantó 4

Els temes més preguntats pels veïns giraven en torn a l’educació, la llengua, la Sanitat i l’Ocupació, principalment. Segons el mateix diputat va indicar, es tracta dels assumptes que més preocupa a la societat en general, tal com ha pogut comprovar en les visites que ha portat a terme a altres municipis de la província.

Al llarg de la jornada, Toni Cantó va defensar el seu partit com “l’alternativa més sensata a la Comunitat Valenciana”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment