cea2Seguim amb notícies d’actualitat per a l’esport de Bétera. En aquest sentit, cal mencionar que el passat diumenge, 27 de maig, el CEA Bétera, va participar en el XVI Triatló Popular València-Platja de Pinedo. Es tracta de la competició de triatló més antiga de la Ciutat de València.

L’equip format per Susana, Sara i Irene van aconseguir una meritòria desena posició. Aquest resultat suposa que hauran de remuntar per a revalidar el títol de l’any passat.

Així mateix, en la categoria absoluta va destacar la victòria de Josep Gómez i la primera posició per equips. A més, Josep també va aconseguir la tercera posició en Veterans 3 i Maria José Moreno, també una tercera posició en Veterans 2.

D’altra banda, aquest cap de setmana un gran nombre d’esportistes del CN SOS Bétera van tenir l’oportunitat d’aprofundir en les seues habilitats en el maneig de la taula de salvament. Aquest club va aconseguir, fa dos caps de setmana, estar entre els millors d’Espanya. Doncs, el 19 i 20 de maig, a la ciutat de Santa Cruz de Tenerife, els nadadors del club van sosobtenir excel·lents resultats al Campionat d’Espanya de primavera de Salvament i Socorrisme de les categories infantil i Cadet, quedant en tercer lloc en la general de cadet femení.

L’equip estava format per un infantil, Rubén i per quatre cadets, Rebeca, Aitana, Andrea i Lola, que va aconseguir guanyar tres medalles d’argent en les proves 200 supersocorrista, 100 combinat i 50 arrossegament i un bronze en 100 arrossegament de maniquí amb aletes. En segon lloc va quedar l’equip femení en el relleu de 4 x 25 arrossegament de maniquí. Tots els nadadors assoliren grans resultats.

taekwondo

Quant al Takewondo, fa unes setmanes, Judith, esportista del Club Taekwondo Bétera es va proclamar medalla de Bronze en la modalitat de combat durant l’Open Internacional de la Ceràmica l’Alcora i també medalla d’or en la categoria de Pumses durant el mateix esdeveniment. A més, aquest club ha organitzat per a aquest dimarts una jornada de portes obertes a la Piscina Municipal Coberta.  De 17.30 a 18.30 hores per a xiquets des dels 3 anys i adults de 20.30 a 21.30 hores, des dels 12 anys.

El passat dissabte el Benajmí A de futbol de l’UD Bétera també va resultar guanyador front al Sporting de Benissanó.

IMG-20180514-WA0110A més a més, entre el 11 i 13 de Maig, es van celebrar a la localitat gallega de Marin (Pontevedra) els Campionats d’Espanya de Kick Boxing a Tatami en categories Cadet i Júnior, entre 8 i 18 anys.

Formant part de la Selecció de la Federació de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana, van acudir al torneig 3 competidors de la nostra localitat, del club Kick Boxing Bétera, entrenats per Gonzalo i Angel. Aquests van obtenir uns magnífics resultats.

Carmen es va proclamar Campiona d’Espanya en la modalitat de Kick-Light, menys de 55 quilos entre 13 i 15 anys, així com subcampiona d’Espanya en Light-Contact menys de 55 quilos entre 13 i 15 anys.

Beatriz es va proclamar Subcampiona d’Espanya en dues modalitats, Kick-Light i Light-Contact, menys de 50 quilos entre 13 i 15 anys. Alejandro es va proclamar Campió d’Espanya en Kick-Light, menys de 69 quilos entre 13 i 15 anys.

En els propers dies els tres competidors estan citats per part de la Federació Espanyola de Kick Boxing i Muay Thay, amb l’objectiu de formar part de la Selecció Espanyola que participarà en el campionat del Món. Aquesta competició se celebrarà a Itàlia en el pròxim més de Setembre.
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment