metro betera 2Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat la redacció del projecte i corresponents estudis de les actuacions de millora d’accessibilitat i seguretat dels passos a nivell de vianants de Metrovalencia.

Les 44 actuacions previstes són resultat de l’estudi que ha realitzat FGV per a determinar l’estat en què es troben els diferents punts de pas d’aquesta xarxa. S’han analitzat 141 interseccions ferroviàries entre passos a nivell de vianants i passos entre andanes, distribuïts en 33 municipis.

L’assistència tècnica per a la redacció d’aquest projecte i estudis s’ha licitat per 139.041,81 euros, IVA inclòs. Amb les solucions tècniques FGV estarà en condicions de continuar les actuacions que ja ha començat a planificar o executar en els passos de les estacions de Paiporta, Alberic, Benaguasil, Seminari-CEU i la Canyada.

Per analitzar la situació d’aquests punts de pas s’han utilitzat una sèrie de criteris com la intensitat mitjana relativa al pas de vianants, visibilitat, freqüència de pas de trens, accessibilitat, sinistralitat acumulada i la normativa o regulació existent.

Dels 141 passos analitzats, l’estudi ha determinat la necessitat d’emprendre millores en 44 punts de pas de la xarxa de Metrovalencia: 2 interseccions tenen una classificació de “molt alta prioritat”; 9 “prioritat alta”; 21 “prioritat mitjana”; i 12 “baixa”.

79 de les 141 interseccions de la xarxa pertanyen a la Línia 1 (Bétera-Vilanova de Castelló); 36 a la Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda); 22 a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) i 4 a la Línia 9 (Alboraya Palmaret-Riba-roja de Túria).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment