Vol lliureEl passat dissabte, 26 de maig, va tindre lloc l’acte d’entrega dels premis del concurs de dibuix ‘Els colors de la festa‘. Cap a les 18.00 hores, el Saló de Plens del Castell de Bétera acollia als guanyadors, organitzadors, autoritats i públic assistent, entre d’altres.

Aquesta iniciativa, que enguany arribava a la seua tercera edició, està organitzada per la Penya de Coets ‘Vol lliure‘. La seua temàtica gira al voltant de les Alfàbegues i Coets, així com totes aquelles manifestacions festives on estan presents com a principals protagonistes. En aquest sentit, els dibuixos presentant cal que continguen aquests dos elements de l’esmentada temàtica. L’activitat està dirigida a tots els escolars de primària dels diversos centres educatius del municipi. Com cada any, el certamen compta amb l’especial col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, Coabe, Cajamar i les Obreres i Majorals de cada exercici.
vol lliure 3Per a l’entrega dels guardons, es va comptar amb la presència del Tinent d’alcalde, Enric Álvarez, el regidor de Personal, José Rodado. Així mateix, també van estar presents les quatre Obreres de 2018 (Mireia Picher, Julia Garrido, Cristina Bovi i josé Ruiz) i una representació dels Majorals d’enguany, encapçalats pel seu President José Luis Palanca. A aquesta cita també van assistir dos representants d’Amics del Coet (Luis Rebollo i Vicent Broseta) i Marta Carreres en nom de l’associació Fogoners. Tampoc va faltar Vicent Bes “Cameta”, encarregat de realitzar el corresponent reportatge fotogràfic.
Els principals protagonistes de l’esdeveniment van ser les 15 xiquetes i xiquets finalistes. En aquest sentit, cinc van ser els finalistes per cada categoria. D’aquesta manera, tots van tindre un premi. Quant als guanyadors de cada categoria van ser els següents:
Categoria 1r i 2n de Primària: Tania Col.legi Parroquial Marqués de Dos Aigües.
Categoria 3r i 4 art de Primària: Iker C.E.I.P. Camp del Túria.
Categoria 5é i 6é de Primària: Yago Col.legi Nuestra Señora del Carmen.
D’altra banda, cal recordar que el pròxim dissabte, 2 de juny, aquesta penya portarà a terme el seu tercer concurs de paelles. Les emblemàtiques Coves de Mallorca seran el lloc escollit per celebrar aquesta jornada, la qual donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 20.30 hores.

Imatges cortesia de Vicent Bes, cedides per ‘Vol Lliure’.


 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment