III Volta Ciclista València FéminasLa III Volta Ciclista València Fèmines, que passarà per alguns municipis del Camp de Túria, ja compta amb més d’un centenar de dones inscrites. Aquesta se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny.

En aquesta cita esportiva, organitzada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, participa activament la Diputació de València. En aquest sentit, la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, ha indicat que aquesta prova encaixa en el seu objectiu d’aplicar la igualtat de manera transversal en totes les polítiques.

Presentación III VUelta Féminas CV foto_Abulaila (3)Aquesta cita amb el ciclisme femení no és l’única iniciativa esportiva en la qual participen dones que compta amb el suport de la corporació provincial. La Diputació de València, a través de l’àrea d’Esports, col·labora amb altres accions esportives importants com la 10k femenina, el I Congreso Nacional Mujer y Deporte o el Va de Dona, la gran festa de la pilota femenina.

La Volta Ciclista València Fèmines, que celebra enguany la seua tercera edició, demostra, segons Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, que estem davant “un esdeveniment esportiu que es va consolidant i que és ja un referent en el calendari ciclista”. “Quan començàrem fa tres anys només hi havia una en tota Espanya, al País Basc, i ara ja hi ha quatre”, ha puntualitzat Olmos. El pla de seguretat previst per a l’esdeveniment serà el mateix que es realitza per a la resta de proves.

La prova tindrà tres etapes. La primera començarà en la plaça de l’Ajuntament de València el divendres 1 de juny i arribarà a Riba-roja de Túria, passant per municipis com Vilamarxant, Xest, Loriguilla o Benaguasil. La segona etapa serà a Llíria, i la tercera i última a Montcada.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment