Imatges: Policia Local de BéteraLa solidaritat i el respecte pels animals també es troba a la Policia Local de Bétera.

Imatges: Policia Local de Bétera. 1er soliguer rescatatI és que segons hem pogut saber, mitjançant les xarxes socials d’aquesta, els agents han rescatat aquesta setmana a un soliguer ferit. Aquest va lesionar-se en colpejar-se contra una paret de vidre. La policia del municipi va avisar immediatament als tècnics del Centre de Recuperació de Fauna La Granja del Saler. Aquests es van personar en les dependències policials i ara seran ells qui es facen càrrec de l’au.

Però aquesta no ha sigut la primera vegada que Imatges: Policia Local de Béteraocorre aquest fet. Doncs, el passat 21 de maig els agents també van rescatar a un altre soliguer ferit. En aquesta ocasió, l’au s’havia quedat atrapada en una tanca. La policia va portar a terme el mateix procediment que en l’últim cas citat, avisant també als tècnics del Centre de Recuperació de Fauna La Granja del Saler.

D’altra banda, cal recordar que el passat 14 maig, alertats per un veí, van rescatar a sis cadellets abandonats en una caixa de cartó al costat d’un contenidor. Els policies locals els van alimentar fins que es van fer càrrec d’ells membres de l’associació ‘Huellas Amigas‘.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment