portada-comercio-beteraDesprés de consensuar la decisió amb totes les parts implicades en la Fira del Comerç de Bétera, l’esdeveniment comercial s’ha anul·lat per les previsions meteorològiques. Aquest matí, l’estació meteorològica de la UME de Bétera donava pluges fortes com les d’aquest passat dimecres a migdia per al dissabte a la vesprada, a partir de les 19.00 hores. Però les probabilitats s’han incrementat al llarg del dia i ara hi ha un 90% de possibilitats no tan sols a la vesprada.
PrevisionesPer aquest motiu, s’ha preferit prevenir i evitar riscs. Doncs, els comerços locals que exposen porten material que es pot fer malbé a causa de la pluja. Ara ja s’estan buscant dates per a realitzar-la un altre cap de setmana.
Quan se sàpiguen més detalls al respecte oferirem més informació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment