cartell_definitiu_3r_cicle_comarcal_ovidi_18_final_1Aquest divendres, 1 de juny, donarà el seu tret d’eixida la tercera edició del Cicle Comarcal de Música en valenciàOvidi Montllor, Fent Comarca“. Aquesta iniciativa es porta a terme al Camp de Túria, omplint de música en valencià algunes localitats de la comarca, de l’1 al 23 de juny.
En l’edició d’enguany participen set municipis: la Pobla de Vallbona, Llíria, Bétera, Vilamarxant, Riba-Roja de Túria, l’Eliana i Serra. El projectecompta amb el suport de la Diputació de València que subvenciona el cicle a través dels programes de l’àrea de Cultura, SARC, dedicat als projectes intermuncipals.
Totes les actuacions arrepleguen diferents estils musicals i grups com per exemple El diluvi i Atzembla, Gener, Toti Soler, Òscar Briz, Mireia Vives, Borja Penalba, Andreu Valor i el Cor de l’Eliana. Un mes de juny intens que farà que la participació de públic siga nombrosa i que convertirà els pobles en referents del panorama actual musical valencià.
AtzemblaLa Pobla de Vallbona obrirà el cicle aquest divendres amb Toti Soler a la seua Casa de Cultura. L’Eliana serà l’encarregada de tancar aquesta tercera edició. Així, la Torre del Virrei acollirà el dissabte 23 de juny a les 22.30 hores un concert a càrrec del Cor de l’Eliana i el cantautor Andreu Valor. Però abans, dissabte 9 de juny, Bétera acollirà les actuacions de El Diluvi i Atzembla. Aquests concerts començaran a les 23.00 hores al Parc d’Esplai.
Fent Comarca té la intenció de continuar amb la posada en marxa de polítiques actives culturals de foment de la música, a través de la celebració de concerts en viu, per incentivar la música en directe i donar suport als grups valencians que contribueixen a aportar normalitat lingüística a la música valenciana. Es tracta de fomentar la col·laboració dels diferents municipis i dinamitzar musicalment la comarca.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment