falleraAquest dissabte, 2 de juny, tindrà lloc un candidates infantilsdels moments més esperats per a les Falles de Bétera. Doncs, a les 16.45 hores, se celebrarà la ja tradicional elecció de les Falleres Majors de la localitat per a les festes josefines de 2019.

L’acte tindrà lloc a l’Ajuntament, on l’Alcaldessa del municipi i Presidenta Nata de la Junta Local Fallera, Cristina Alemany, telefonarà des del seu despatx a les elegides. Posteriorment, la comitiva de la Junta es desplaçarà cap al casal de les seleccionades per a proclamar-les oficialment Falleres Majors. Allí, se’ls farà entrega del mocador de l’esmentada Junta Local Fallera.

Les candidates a Fallera Major Infantil són les xiquetes Carla Gelde i Granell, Valeria Ramírez i Garín i Carla López i Capella. Quant a candidata a Fallera Major, aquesta és la senyoreta Omayra Calvo i Zaballos.

Falleres MajorsD’altra banda, ja es coneixen també alguns dels falla surrepresentants de les Falles 2019 en les comissions falleres de la població. En aquest sentit, les Falleres Majors de la Falla l’Albereda són la xiqueta Eire Sánchez i Díaz i la senyoreta Sheila Díaz i Ibáñez.

Quant a la Falla Gran Vía del Sur, són la xiqueta Marieta Navarro Cáceres i la senyoreta Adriana Llistó López. Així mateix, el President Infantil és Iván Carrasco Valls.

El nou president de la comissió de la Falla Carraixet, Valeriano Moreno López, estarà Fallers carraixetacompanyat per la Fallera Major Amparo Domínguez Calero, la Fallera Major Infantil Paloma Martínez Jareño i el President Infantil Álex Carrasco Comendador.

A més, cal mencionar que algunes d’aquestes comissions també han signat ja amb l’artista faller que confeccionarà els seus monuments. Així, a l’Albereda repeteixen en ambdós monuments els artistes Carlos Simón i Roberto Chorro. Carlos Sevilla de Sueca s’encarregarà dels monuments del Carraixet i la Barraca renova amb Victor Caballero. Qui també renova artistes és el Sur amb els artistes Miguel A. Royo i José Baixauli. 11 anys en infantil i 7 en falla gran.

En altre orde de coses, els distints districtes fallers també preparen les seues festes per a donar-li la benvinguda a l’estiu amb la celebració de Sant Joan. En aquest sentit, la Falla Gran Via de l’Est comptarà amb molta diversió i sorpreses per a tots els assistents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment