xarxa(EFE) La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV) estrena avui divendres, 1 de juny, el magazín El Rall. Es tracta d’un programa de dues hores que s’emet de 10.00 a 12.00 hores en totes les emissores municipals que pertanyen a la Xarxa. Entre aquestes emissores es troba la ràdio municipal de Bétera (Ràdio Bétera).
Aquest espai combina informació, agenda, tertúlies, grups de música i altres. La finalitat de la iniciativa és vertebrar i donar a conéixer la realitat de les localitats que formen part de la XEMV, així com les emissores i els seus programes de ràdio.
El Rall està coordinat per la periodista Alba Veryser i compta amb el suport institucional de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).
Aquesta nova proposta vol convertir-se en un referent de la informació i l’entreteniment local i per aquest motiu, tractarà de seduir, captivar i conquerir l’audiència amb la informació, les històries i la música de proximitat.
Amb El Rall, la vintena llarga d’emissores municipals que conformen l’esmentada xarxa potencien aquesta i mancomunen esforços i continguts.
La XEMV va nàixer el 20 d’abril de 2017 emparada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que ha fet possible la realització d’aquest programa que emetran totes les ràdios locals els divendres de 10.00 a 12.00 hores, en un gest més de vertebrar el territori radiofònic valencià.
Per la seua banda, Alba Veryser compta amb una extensa experiència en el mitjà i també amb projectes radiofònics en xarxa.
El Rall “és un regal per a la Xarxa i per als oients de la Xarxa”, ha declarat Veryser, qui ha indicat que és “concòrdia i integració” i que “la col·laboració de les emissores municipals és absoluta”.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment