xarxa(EFE) La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV) estrena avui divendres, 1 de juny, el magazín El Rall. Es tracta d’un programa de dues hores que s’emet de 10.00 a 12.00 hores en totes les emissores municipals que pertanyen a la Xarxa. Entre aquestes emissores es troba la ràdio municipal de Bétera (Ràdio Bétera).
Aquest espai combina informació, agenda, tertúlies, grups de música i altres. La finalitat de la iniciativa és vertebrar i donar a conéixer la realitat de les localitats que formen part de la XEMV, així com les emissores i els seus programes de ràdio.
El Rall està coordinat per la periodista Alba Veryser i compta amb el suport institucional de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).
Aquesta nova proposta vol convertir-se en un referent de la informació i l’entreteniment local i per aquest motiu, tractarà de seduir, captivar i conquerir l’audiència amb la informació, les històries i la música de proximitat.
Amb El Rall, la vintena llarga d’emissores municipals que conformen l’esmentada xarxa potencien aquesta i mancomunen esforços i continguts.
La XEMV va nàixer el 20 d’abril de 2017 emparada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que ha fet possible la realització d’aquest programa que emetran totes les ràdios locals els divendres de 10.00 a 12.00 hores, en un gest més de vertebrar el territori radiofònic valencià.
Per la seua banda, Alba Veryser compta amb una extensa experiència en el mitjà i també amb projectes radiofònics en xarxa.
El Rall “és un regal per a la Xarxa i per als oients de la Xarxa”, ha declarat Veryser, qui ha indicat que és “concòrdia i integració” i que “la col·laboració de les emissores municipals és absoluta”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment