control-policia-local-beteraLa Policia Local de Bétera ha informat a través del seu compte de Twitter que del 4 al 10 de juny farà una campanya especial de control i vigilància del consum de drogues i alcohol entre els conductors en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit.

La campanya se sol realitzar en les principals entrades i eixides de la localitat i a les vies més transitades del poble. Al llarg de la setmana s’aniran incrementant significativament els controls preventius sobre aquest factor de risc causant de quasi un terç dels accidents mortals.

Amb la finalitat de dissuadir el consum de les mateixes durant la conducció en tot tipus de vies, Trànsit ha convidat els ajuntaments de més de 25.000 habitants perquè se sumen a la campanya, amb l’establiment de controls en els seus respectius nuclis urbans.

Des de fa diversos anys, la DGT està treballant amb els ajuntaments i desenvolupant un pla de suport a les policies locals en matèria de proves d’alcohol i altres drogues, realitzant cursos de formació i dotant-los d’instruments per a la realització de controls de drogues.

Entre els objectius proposats per la DGT per a aquest any en matèria d’alcohol i altres drogues està la de mantenir en cinc milions les proves de detecció d’alcohol i efectuar, almenys, 100.000 test de detecció de drogues.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment