BASES PAU2_0El Patronat de Turisme de València ja ha obert el termini de les línies d’ajudes per a associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre per a l’organització i promoció de fires, festes, certàmens i esdeveniments de caràcter turístic; accions de promoció turística i elaboració de projectes per a la creació de productes turístics.

Segons arrepleguen les bases de la convocatòria, l’extracte de la qual ha sigut publicat en el BOP (Nº 105) el passat divendres 1 de juny, el termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 18 de juny.

Aquestes van dirigides a ajuntaments de fins a 30.000 habitants i entitats locals menors dotades amb 650.000 euros

Per a accedir a les subvencions, el Patronat de Turisme exigeix com a requisit a les entitats sense ànim de lucre el compromís d’adhesió al Codi Ètic del Turisme, que haurà de ser remès a l’Agència Valenciana del Turisme.

València Turisme convocarà en les pròximes setmanes la resta d’ajudes municipals 2018 destinades a inversions i a la desestacionalització turística, així com el nou Tour d’Ofertes Turístiques, TOT, que desplegarà més d’1.500 autobusos turístics per les comarques valencianes. L’articulació del TOT es tramitarà directament amb les associacions de mares i pares d’escolars de les comarques valencianes, que seran les encarregades de remetre les seues sol·licituds al Patronat de Turisme. Cada associació podrà sol·licitar una ajuda per a cobrir el cost del mitjà de transport.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment