Vol 2El passat dissabte, 2 de juny, estava previst que la penya de coets Vol Lliure‘de Bétera celebrarà el seu tercer concurs de paelles. Les prediccions de fortes pluges va provocar que aquest esdeveniment decidira posposar-se per motius de seguretat.

Finalment, aquest tindrà lloc el pròxim divendres 8 de juny. Les inscripcions es deuran fer abans de demà dimecres.

Qui desitge concursar i tindre l’oportunitat de guanyar, deurà inscriure’s cridant a un d’aquests telèfons: 687090367 / 607149350. La inscripció és de 20 euros per paella. Cada grup ha de ser d’un màxim de 10 persones. ‘Vol Lliure’ posarà els ingredients de la paella, terra i llenya.

En finalitzar el concurs hi haurà discomòbil i una barra per a tots els assistents. Les emblemàtiques Coves de Mallorca acolliran el certamen, el qual donarà el seu tret d’eixida a partir de les 21.00 hores.

Una vegada més, aquesta penya compta amb col·laboració de la Regidoria municipal de Joventut per desenvolupar aquesta activitat.

Des de l’entitat es convida a totes les veïnes i veïns del municipi a participar, així com a associacions, colles d’amics, etc.

La primera edició la va guanyar el Team Kikin Dacosta, la segona A.C. Fogoners… Qui serà el guanyador d’enguany? Si no vols que t’ho conten, afanyat a inscriure’t.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment