equipo-ciclista-betera-768x465El pròxim dissabte, 9 de juny, tindrà lloc a Bétera el cinqué Trofeu de Ciclisme Escolar, Stefano Garzelli (ex clclista i guanyador del Giro l’any 2000).

A partir de les 16.30 hores s’iniciarà aquesta competició esportiva de categories escolars. Dites categories es classificaran de la següent manera: principiants, alevins, infantils i promeses. A més del tradicional recorregut pels carrers de la urbanització de Torre en Conill, també hi haurà gynkhama amb un recorregut tancat amb obstacles.
Enguany, com a novetat, la recaptació obtinguda anirà destinada al Refugi caní de Sant Antoni de Benaixeve.
Com en les anteriors edicions, a més de ciclisme, hi haurà pintacares i castells unflables. En aquest esdeveniment sol participar entre 500 i 600 xiquetes i xiquets. L’Stefano Garzelli Team té, a més de l’escola de Bétera, tres centres de formació a Itàlia. Pel que fa a l’esquadra beterana ja destaquen diferents joves promeses.
Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment