equipo-ciclista-betera-768x465El pròxim dissabte, 9 de juny, tindrà lloc a Bétera el cinqué Trofeu de Ciclisme Escolar, Stefano Garzelli (ex clclista i guanyador del Giro l’any 2000).

A partir de les 16.30 hores s’iniciarà aquesta competició esportiva de categories escolars. Dites categories es classificaran de la següent manera: principiants, alevins, infantils i promeses. A més del tradicional recorregut pels carrers de la urbanització de Torre en Conill, també hi haurà gynkhama amb un recorregut tancat amb obstacles.
Enguany, com a novetat, la recaptació obtinguda anirà destinada al Refugi caní de Sant Antoni de Benaixeve.
Com en les anteriors edicions, a més de ciclisme, hi haurà pintacares i castells unflables. En aquest esdeveniment sol participar entre 500 i 600 xiquetes i xiquets. L’Stefano Garzelli Team té, a més de l’escola de Bétera, tres centres de formació a Itàlia. Pel que fa a l’esquadra beterana ja destaquen diferents joves promeses.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment