Dia sense alcohol a BéteraAquest divendres, 8 de juny, Bétera celebrarà el ‘Dia sense alcohol‘. Aquesta iniciativa tindrà lloc al nou Parc d’Esplai del , davant la biblioteca municipal.
Per a l’ocasió s’han preparat diverses activitats que donaran el seu tret d’eixida a les 19.00 hores, finalitat al voltant de les 00.00 hores.
En primer lloc, una batucada eixirà des de les instal·lacions de Casa Nebot (C/ Estació, 5) per a anar en cercavila cap a l’esmentat Parc d’Esplai. Posteriorment, es portaran a terme diversos tallers organitzats per distintes associacions i comissions falleres de la localitat. Entre aquestes entitats participants es troben: Asfana Bétera, Falla Gran Via del Sud, Falla Gran Via de l’Est i Falla l’Albereda.
Seguidament, al voltant de les 20.00 hores, tindrà lloc una Batalla de Galls, el Concert de Zhonor i també un cocteler sense alcohol.
Per apuntar-se al concurs de la Batalla de Galls es poden consultar les bases a batalladegallosdiasinalcoholbetera2018.com o en el correu: batalladegallosbetera2018@gmail.com.
La diversió està més que assegurada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment