EFE(EFE) La votació per a designar dos diputats com a membres del Consell Assessor de Radiotelevisió Espanyola (RTVE) a la Comunitat Valenciana ha comptat amb tres paperetes amb els noms dels nous ministres valencians, Carmen Montón i José Luis Ábalos, que han estat considerades nul·les.

El ple de les Corts Valencianes ha començat aquest dimecres amb la votació per designar els diputats Isaura Navarro (Compromís) i César Jiménez (Podem) per cobrir les dues vacants existents en l’esmentat Consell Assessor.

La votació s’ha realitzat de forma secreta a través de la introducció de paperetes en una urna i durant el recompte s’han comptabilitzat tres vots nuls.

El president de les Corts ha llegit el primer d’ells, en el qual estava escrit el nom de la consellera de Sanitat i propera ministra d’aquesta àrea, Carmen Montón.

En els altres dos únicament ha dit que es tractava de vots nuls, encara que segons fonts parlamentàries, un portava també el nom de Montón i l’altre el del nou ministre de Foment, José Luis Ábalos.

Finalment, han sortit designats com a consellers Isaura Navarro, amb 43 vots, i César Jiménez, amb 42, i s’han registrat 30 vots en blanc i 3 nuls.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment