14258280w(EFE) Un conductor de l’EMT de València, de 60 anys, ha Estat detingut per la Policia Nacional com a presumpte autor d’1 Delicte contra la seguretat viària. Doncs, suposadament es feia tocaments ell mateix mentre conduïa l’autobús.
L’Empresa Municipal de Transport (EMT) va rebre un requeriment policial per a la identificació d’1 dels seus treballadors però sense conéixer més informació sobre els Motius d’aquesta petició, el que l’ha portat a iniciar una investigació interna per saber els fets als quals suposadament s’havia vist embolicat el conductor.
L’home, sense Antecedents, va quedar en llibertat, amb l’advertiment que haurà de comparéixer al jutjat quan siga requerit.
Pel que sembla, a finals del mes de maig una jove usuària d’un autobús de l’empresa municipal va interposar una denúncia després que el conductor de la línia a la qual viatjava es masturbara mentre estava conduint.
Segons el relat policial, la jove es va asseure en un seient a la dreta del conductor i va veure com aquest la mirava a través del mirall i feia fregaments amb la mà al seu entrecuix, per tant, quan va baixar de l’autobús va anar a denunciar-ho.
Les investigacions van portar a la identificació de l’home que finalment va ser detingut aquest dimecres, segons fonts policials, per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment