application-2076445_960_720El Servici Valencià d’Ocupació i Formació ha organitzat sessions informatives gratuïtes durant el mes de juny per a elaborar un currículum eficaç. Aquestes accions estan emmarcades en la campanya ‘Passaport a l’ocupació. T’ajudem a millorar el teu CV‘. Les jornades les portarà a terme el personal orientador dels Centres Servef d’Ocupació i van dirigides a persones desocupades que necessiten ajuda en la seua cerca de treball.

La campanya forma part d’una estratègia de difusió per a donar a conéixer les possibilitats que oferix el #NouServef a la ciutadania. Aquesta estratègia consistix a promoure cada un dels servicis del Servici Valencià d’Ocupació i Formació durant un mes.

En 2018 les campanyes realitzades fins al moment han sigut: gener, ‘Ajuda’ns a trobar-te’ perquè els usuaris actualitzaren les seues dades de contacte; febrer, ‘T’ajudem a crear ocupació’ dirigida a empreses; març, ‘Com crear un compte de correu electrònic i emprar-ho per a una eficient cerca de treball’; abril ‘Trau-li partit al #NouServef’, dedicada a jóvens a la recerca d’ocupació; i maig, ‘Parlem d’Ocupació? GVAJobs per a empreses’.
Durant juny es realitzarà la campanya ‘Passaport a l’ocupació. T’ajudem a millorar el teu CV’. Les persones desocupades interessades a millorar i actualitzar el seu currículum i la seua carta de presentació podran assistir a les sessions grupals que el Servef realitzarà en tota la Comunitat Valenciana.

Les sessions grupals de ‘Passaport a l’ocupació. T’ajudem a millorar el teu CV’ orientaran les persones assistents en la redacció d’un currículum d’acord amb el seu perfil professional, a les circumstàncies del mercat laboral actual així com a les característiques pròpies del teixit empresarial valencià tenint en compte les necessitats de les empreses.
Per a conéixer les activitats que es realitzen en cada localitat, les persones interessades només han de consultar el calendari (bit.ly/2H29HYq). Les sessions es dedicaran a principalment a treballar els següents aspectes, entre altres:
– Com redactar la Carta de Presentació idònia
– Característiques del CV
– Altres ferramentes útils en la busca d’ocupació

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment