application-2076445_960_720El Servici Valencià d’Ocupació i Formació ha organitzat sessions informatives gratuïtes durant el mes de juny per a elaborar un currículum eficaç. Aquestes accions estan emmarcades en la campanya ‘Passaport a l’ocupació. T’ajudem a millorar el teu CV‘. Les jornades les portarà a terme el personal orientador dels Centres Servef d’Ocupació i van dirigides a persones desocupades que necessiten ajuda en la seua cerca de treball.

La campanya forma part d’una estratègia de difusió per a donar a conéixer les possibilitats que oferix el #NouServef a la ciutadania. Aquesta estratègia consistix a promoure cada un dels servicis del Servici Valencià d’Ocupació i Formació durant un mes.

En 2018 les campanyes realitzades fins al moment han sigut: gener, ‘Ajuda’ns a trobar-te’ perquè els usuaris actualitzaren les seues dades de contacte; febrer, ‘T’ajudem a crear ocupació’ dirigida a empreses; març, ‘Com crear un compte de correu electrònic i emprar-ho per a una eficient cerca de treball’; abril ‘Trau-li partit al #NouServef’, dedicada a jóvens a la recerca d’ocupació; i maig, ‘Parlem d’Ocupació? GVAJobs per a empreses’.
Durant juny es realitzarà la campanya ‘Passaport a l’ocupació. T’ajudem a millorar el teu CV’. Les persones desocupades interessades a millorar i actualitzar el seu currículum i la seua carta de presentació podran assistir a les sessions grupals que el Servef realitzarà en tota la Comunitat Valenciana.

Les sessions grupals de ‘Passaport a l’ocupació. T’ajudem a millorar el teu CV’ orientaran les persones assistents en la redacció d’un currículum d’acord amb el seu perfil professional, a les circumstàncies del mercat laboral actual així com a les característiques pròpies del teixit empresarial valencià tenint en compte les necessitats de les empreses.
Per a conéixer les activitats que es realitzen en cada localitat, les persones interessades només han de consultar el calendari (bit.ly/2H29HYq). Les sessions es dedicaran a principalment a treballar els següents aspectes, entre altres:
– Com redactar la Carta de Presentació idònia
– Característiques del CV
– Altres ferramentes útils en la busca d’ocupació

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment