WhatsApp Image 2018-05-24 at 12.59.39La 8ª Ruta de la Tapa ja està ací. Bétera acollirà aquests dijous de juny aquest esdeveniment on 18 establiments hostalers oferiran les seues millors propostes gatronòmiques.

La ruta comença aquest dijous 7 de juny i continuarà el 14, 21 i 28. D’aquesta manera, els veïns podran tastar gran varietat de tapes. La finalitat d’aquesta iniciativa és animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els establiments d’hostaleria locals els ofereixen.

L’horari serà de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment prepararà un mínim de 3 tapes cada dia i un mínim de 6 tapes diferents durant tota la ruta. El preu serà de 3,50 euros tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.

tapa 2Alhora es realitzarà un concurs a la millor tapa amb indicació de l’establiment. Per este motiu, en cada establiment haurà d’haver una urna a fi de poder dipositar les butlletes que hauran de contenir 4 encunys diversos. Els Establiments que hagen obtingut el primer, segon o tercer premi oferiran 1 sopar gratis al seu establiment per a dos persones.

Com a novetat, enguany hi haurà un premi especial de l’ACB a la millor tapa valorada per un jurat gastronòmic.

Els bars i restaurants participants són: Tapería del Sol, El Trull, Mas de Roda, La Pinta, Bocabadat, El Corral, Fusió, Nou Tropical, Vamos a Beer, Patrick‘s, Bar Domínguez, Ruth Rock Bar, La Margot, Lady Eleanor, Ca Serruch, Ágora 23, Tapería Confeti i Josynes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment