IMG_7955 RLa Regidoria de Cultura de Bétera, des de la Biblioteca Municipal, ha organitzat un taller de biblioteca d’estiu per a xiquetes i xiquets d’entre 6 i 10 anys.

Aquest taller de lectura començarà el 25 de juny i finalitzarà el 20 de juliol. Aquest es portarà a terme de dilluns a dijous de 10.00 a 12.00 hores.

Les plaçes són limitades. Per tant, qui desitge inscriure’s deurà fe-ho de l’11 al 22 de juny a la mateixa biblioteca, en horari de 09.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.00 hores. També es port enviar un correu electrònic a biblioteca@betera.es.

La biblioteca del municipi està pensada en tots els públics. De fet, cal recordar que a principis de 2017 es va inaugurar un nou espai infantil a les instal·lacions replet de llibres, color i diversió per als xicotets lectors del poble, un lloc on aprendre a apreciar els llibres.

Es tracta d’un racó apartat de la biblioteca per a adults, il·luminat per la llum del sol i ple de cadires, taules, prestatgeries i butaques de la seua mida perquè els xiquets i les xiquetes puguen moure per l’espai de manera independent i còmoda per a ells.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment