bocaAquest passat dijous, 7 de juny, arrancava la 8a Ruta de la Tapa. Díhuit participants confeccionaven, per a l’ocasió, diverses tapes. Alguns dels hostalers van oferir les seues tapes estrela, altres van aprofitar per a donar a conéixer alguna novetat i veure com funciona entre els paladars més exigents.

Al voltant de les 19.30 hores, alguns restaurants ja ho tenien quasi tot ple de gent que volia provar les seues millors propostes. No obstant això, en altres llocs es va començar a omplir més tard, segons l’itinerari que cadascun s’estableix per a anar degustant les delícies gastronòmiques. Cal mencionar també que algunes tapes es van esgotar en alguns restaurants, gràcies al seu èxit.

WhatsApp Image 2018-06-07 at 20.02.33L’esdeveniment continuarà el 14, 21 i 28 de juny. La finalitat iniciativa és animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els establiments d’hostaleria locals els ofereixen.

L’horari és de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment prepararà un mínim de 3 tapes cada dia i un mínim de 6 tapes diferents durant tota la ruta. El preu és de 3,50 euros tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.boca2

Els bars i restaurants participants són: Tapería del Sol, El Trull, Mas de Roda, La Pinta, Bocabadat, El Corral, Fusió, Nou Tropical, Vamos a Beer, Patrick‘s, Bar Domínguez, Ruth Rock Bar, La Margot, Lady Eleanor, Ca Serruch, Ágora 23, Tapería Confeti i Josynes.

Alhora es realitza un concurs a la millor tapa amb indicació de l’establiment. Per aquest motiu, en cada establiment hi ha una urna a fi de poder dipositar les butlletes que hauran de contenir 4 encunys diversos. Els Establiments que hagen obtingut el primer, segon o tercer premi oferiran 1 sopar gratis al seu establiment per a dos persones.

Com a novetat, enguany hi ha un premi especial de l’ACB a la millor tapa valorada per un jurat gastronòmic.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment