SUCESOS2El passat dilluns, 04 de juny, la Guàrdia Civil va arrestar a Bétera un home d’uns 38 anys acusat per pressumptes delictes d’agressió sexual, detenció il·legal i lesions. Abans d’aquesta detenció, els investigadors van localitzar a diversos testimonis que asseguraven haver patit abusos sexuals en unes cites a les quals acudien buscant treball.

Suposadament, l’acusat escribia anuncis d’ofertes de treball en portals d’anuncis d’internent on buscava empleada per a labors domèstiques. Pareix ser que les candidates al treball eren citades a una casa de les afores del citat municipi i les obligava a mantindre sexe amb ell, segons les acusacions.

L’arrestat es troba en disposició del Jutjat d’Instrucció número set de Llíria. Després de declarar per un dels fets delictius, en el qual suposadament va tancar i va agredir presumptament a una dona d’uns 40 anys per a obligar-la a que li fera una fel·lació, el jutge va acordar la seua llibertat amb càrrecs. Així mateix va dictar una ordre d’allunyament que li prohibeix acostar-se i comunicar-se amb la seua víctima. Els altres dos casos estan judicialitzats en el partit on van denunciar les agredides.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment