web_app_el_diluvi_i_atzembla_ovidi_2018_0El Cicle Comarcal de Música en valencià “Ovidi Montllor” arriba a Bétera aquest dissabte. La tercera edició d’aquest esdeveniment comptarà amb dues actuacions a càrrec dels grups valencians “El Diluvi” i “Atzembla”. El Diluvi va nàixer versionant cançons d’Ovidi Montllor i Atzembla és una banda de l’Horta Nord amb un estil Ska/Punk/Rock.

Les actuacions es portaran a terme partir de 23.00 hores al nou Parc d’Esplai de la localitat.
Aquesta gira de concerts, que visitarà diferents municipis de la comarca del Camp del Túria, té com a objectiu fomentar la música en directe en valencià, al mateix temps que contribueix a promoure la col·laboració de les diferents poblacions i dinamitzar musicalment la comarca. Aquest projecte nomenat “Fent Comarca” compta amb el suport de la Diputació de València, amb la línia de subvencions Projectes Intermunicipals.
L’alcaldessa de Bétera, Cristina Campos, va assistir a la firma del conveni d’aquest cicle que es va realitzar a Serra, i que va reunir a la resta de representants dels municipis participants, la Pobla de Vallbona, Llíria, Vilamarxant, Riba-roja i l’Eliana.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment