Cartel Noelia definitivoAquest dissabte, 9 de juny, tindrà lloc un acte benèfic a benefici de Noelia Camarillas Romero que pateix “Síndrome de Sanfilippo”. Es tracta d’una malaltia degenerativa, catalogada dins del grup de les rares, que suposa el conjunt de diverses malalties, afectant el sistema motor i cognitiu.

L’objectiu d’aquesta jornada va ser la recaptació de fons per a la investigació i l’assaig de la citada malaltia. Per a l’ocasió es compta amb l’ajuda i el suport de l’Ajuntament de la localitat, sobretot del departament de Cultura, i d’un bon nombre de col·lectius i particulars que en assabentar-se d’aquest esdeveniment no han dubtat ni un moment en participar amb la causa.
Al voltant de les 18.00 hores donarà el seu tret d’eixida a la Casa de Cultura. En primer lloc es realitzarà un acte de màgia amb junior & Senior. Seguidament, la Falla Gran Via del Sur oferirà uns playbacks. Durant el descans hi haurà una xicoteta rifa per als assistents. Després, el Centre Artístic Musical de Bétera serà l’encarregat d’amenitzar aquesta segona part. La banda de cornetes i tambors La Mare de Déu del Redemptor del barri la coma de Paterna serà qui tanque l’acte, on tampoc faltaran les sorpreses.
El preu de l’entrada és de 3 euros per als adults i 1 euro per a les xiquetes i xiquets de fins a 8 anys.
En aquesta efemèride també s’han bolcat un bon nombre de negocis com a col·laboradors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment