Prop de 50 treballadors autònoms de la comarca Camp de Túria s’han reunit per conèixer les principals modificacions que s’han realitzat a la normativa que afecta els treballadors autònoms.
La xarrada, organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, ha estat impartida pel president de l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA) de la Comunitat Valenciana, Rafael Pardo.
L’objectiu d’aquesta iniciativa, ha estat abordar les novetats que aporta la Llei 6/2017, de 24 d’octubre, de reformes urgents del Treball Autònom, entre les quals figuren l’ampliació en el temps de la tarifa plana de cinquanta euros, la possibilitat de deduir despeses per subministraments i dietes, així com la flexibilització de la cotització en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) i altres mesures encaminades a afavorir la conciliació familiar.
Aquesta iniciativa s’emmarca dins el marc de l’Acord Territorial d’Ocupació que es desenvolupa en el si de la Mancomunitat.
En la seua intervenció, el president d’ATA ha explicat que es tracta d’un conjunt de mesures que, d’una banda incrementen la protecció social dels treballadors autònoms, i per una altra aclareix qüestions pendents relatives a la fiscalitat i les despeses deduïbles.
La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Cel·la, ha ressaltat el treball que s’està realitzant des de la Mancomunitat per a recolzar a empresaris i comerciants de la Comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment