Aquest dissabte passat, 9 de Juny, el Club de Natació S.O.S. Bétera va participar en la celebració de l’Autonòmic d’estiu de les categories de menors (Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet). Aquesta competició va tindre lloc a La Pobla de Farnals.
El club de la nostra localitat, va aconseguir una molt disputada segona posició en la classificació general. A més, es va aconseguir pujar en la pràctica totalitat dels podis, tant individualment com en relleus.
En la prova de Banderes Benjamí Femení, Laura va quedar segona i Aitana setena. Així mateix, en aquesta mateixa prova però en Aleví Masculí, Miguel, Pablo i Àngel van obtindre el quart, huité i dotcé lloc. En Aleví Femení, Ana va arribar a la primera posició. En Infantil masculí, la primera posició va ser per a Rubén i en Femení Carola i Ana Inés van aconseguir el huité i nové lloc. En Cadet Masculí Andreu va quedar segon i Guillem quart. En Cadet Femení, Lola va quedar en tercer lloc, Emma Xifeng sisena i Andrea huitena.
Quant a Eslaló de costa Benjamí Femení, Laura va quedar primera i Aitana quarta. En Benjamí Masculí va obtindre, Miguel i Pablo tercer i quart i, en Femení, Aina cinquena.
En rescat amb taula, Cadets Masculí (Relleus), Andreu i Matías van obtindre el quart lloc i el primer va ser per a Andrea i Lola en Femení.
En Salvament amb tub de rescat Infantil Masculí (Relleus), la segona posició va ser per a Mauro, Rubén, Jorge i Àlex. Clara, Ana Inés, Àfrica i marta va ser també les segones d’aquesta prova però en categoria Infantil Femenina. Lola, Andrea, Veronia Lucrecia i Rebeca van ser primeres en Cadet Femení.
D’altra banda, en taula de Salvament Benjamí Laura i Aitana van quedar primera i segona.
En carrera Nipper Aleví Masculí, el segon lloc va ser per a Miguel i el primer en Femení per a Aina. En nfantil, el primer lloc va ser per a Ana Inés i el tercer per a Marta.
En carrera de tabla Cadet, Guillem va obtindré el tercer lloc i Andreu el cinqué. En femení, les primeres van ser Lola i Andrea (primera i segona, respectivament). Ambdues nadadores també van quedar primeres en Nada Surf Cadet Femení.
Carola, Marta, Aitana i Ana Inés van quedar terceres en la prova de Relleu Sprint Infantil Femení. Guillem, Arnau, Matías i Andre van fer el mateix en categoria Cadet masculí, tal com Emma Xifeng, Zoe, Rebeca i Aitana.
Els resultats complets es poden consultar en el següent enllaç: resultat campionat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment