La companyía Zorongo Teatre de Bétera compta amb diverses novetats. En primer lloc, ha obtés tres premis en el concurs comarcal de Teatre ARTIC de Torrent. Així, Merxe Leal ha aconseguit el premi a la millor actriu. D’altra banda, Mª José Fabregat ha sigut guardonada com a millor actriu de repart i Dídac Moreno com a millor director, per l’obra ‘Mala Sang’.

El dia 25 de maig començava aquesta iniciativa. Durant diversos caps de setmana s’han representat sis obres de teatre, en el saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent. Les entrades van anar a benefici del banc d’aliments de la localitat.
A més a més, Zorongo acaba d’arribar de Avila, del certamen Lagasca, Barco de Avila. Segons ens comenta el mateix Dídac Moreno, les crítiques rebudes han sigut excelents, presagiant alguna nominació. La cloenda será aquest pròxim dissabte, 16 de juny, a les 20.30 hores, amb l’entre de premis. Tot i que es tracta d’un poble menut, està considerat com un dels certamens més importants d’España. L’esdeveniment ha congregat a mitja dotcena de comanyíes teatrals, provinents de Castilla i Lleó, la Manxa i València. En la seua dotzena edició, aquest certamen ha rebut més d’un centenar de sol·licituds de participació arribades de tots els punts d’Espanya.
L’agrupació teatral va presentar-se al concurs amb la comedia de Juan Carlos Rubio ‘Tr3s’.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment