Foto: Diputació de València


Ahir dilluns, 11 de juny, es va obrir el termini per a presentar les sol·licituds de beques del programa ‘La Dipu et beca‘.
L’Ajuntament de Bétera ha convocat un total de 17 beques dins d’aquest Programa de Pràctiques Formatives per a Joves de la Diputació Provincial de València. El termini de presentació finalitzarà el pròxim 22 de juny. La documentació es deurà presentar d’acord amb el model adjunt a les bases exposades en el Tauló d’Edictes situat a la Casa Consistorial i a la pàgina web oficial de l’ajuntament de la localitat: www.betera.es.
Aquestes beques tenen com a finalitat la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg del curs acadèmic.
Segons les bases publicades, les beques es distribuiran a les àrees d’Alcaldia, de Secretaria, d’Obres, d’Urbanisme, de Drets Socials, de Cultura, d’Informàtica i Noves Tecnologies, d’Ocupació, de Contractació i Serveis Jurídics, de Personal, d’Igualtat i de Turisme.
Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals a abonar en períodes vençuts, sent cofinançats per la Diputació de València en un 80%. El Consistori assumirà l’import restant.
La durada mínima de les beques haurà d’abastar necessàriament els mesos de juliol i agost (començant l’1 de juliol de 2018 i finalitzarà com a màxim el 31 d’agost de 2018), i la dedicació serà de 20 hores setmanals (4 hores diàries, de dilluns a divendres, en horari de 9.30 a 13.30 hores, tret que pel normal funcionament del centre on es realitzen les pràctiques s’establisca horari diferent).
 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment