Districtes eleccions 2019 casc urbà


Bétera ha procedit a modificar algunes meses electorals amb vista als pròxims períodes electorals.
Una de les finalitats d’aquest canvi en el seccionat és aproximar les meses al major nombre possible d’habitants. Així mateix, es pretén ajustar a la normativa davant la necessitat de complir amb els requisits establits per l’INE.

Districtes eleccions 2019 terme municipal


Els plànols de la nova composició dels diferents Districtes i Seccions Electorals, tant del nucli urbà com dels nuclis urbans del terme municipal són els de les imatges. En aquests plànols cada Col·legi Electoral està representat per un color per a la millor identificació de les zones compreses a aquests.
Igualment a continuació s’adjunta la composició i ubicació de cada col·legi electoral amb la finalitat que cada veí puga comprovar en quina Mesa podrà exercir el dret a vot en els pròxims processos electorals i on està situada aquesta.
Aquestes dades també es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de la població: www.betera.es. relacion_de_calles_por_distrito_y_seccion_elecciones_2019
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment