Aquest pròxim cap de setmana donarà el seu tret d’eixida el Festival de Jazz de Bétera. Els jardins del Poliesportiu municipal serà l’espai encarregat d’acollir aquest esdeveniment musical, organitzat des de la Regidoria Municipal de Cultura. L’accés als concerts és gratuït. A més, les persones assistents rebran un díptic amb descomptes que podran utilitzar en els comerços de l’Associació de Comerciants de la localitat.
Així, divendres 15 de juny, ‘Cinc en swing’ serà la formació que inicie el festival. Aquesta actuarà al voltant de les 22.45 hores. Cristina Domingo (veu), Juanra Roca (batería), Joan Espinosa (guitarra), Adrian Picazo (baix) i Àlex Jabalera (teclat) formen aquest conjunt. Aquest, és un grup valencià que fa versions de grans clàssics del pop, jazz i swing, principalment.
D’altra banda, dissabte 16 de juny, hi haurà un espectacle a les 19.00 hores per als més menuts. Es tracta de ‘Jazzeando con peques’ amb Sedajazz. Josep hernández Reillo (percussió), Francisco BlancoLatino‘ (saxo) i Teresa Núñez (veu) són qui compon dita formació.
Des de la seua fundació en 1991 com a col·lectiu de músics independents, a Sedaví, Sedajazz ha recorregut un llarg camí. Ara, s’ha convertit en una empresa de gestió musical que compta amb una oferta de més de cent músics professionals formats en contacte directe amb el millor del jazz internacional.
Baix diferents presentacions -big band, ensemble, dixieland, marching band, orquestra, grups de corda, trios, quartets, …- el col·lectiu de músics de Sedajazz ofereix la possibilitat de múltiples sonoritats i espectacles molt diversos, que els han portats a ser considerats per especialistes i públic aficionat, com una dels millors i més completes agrupacions de músics de jazz del panorama actual europeu. Però l’oferta de Sedajazz abasta també l’organització integral d’esdeveniments musicals i formatius, tant en els seus aspectes purament organitzacionals com en els tècnics i de promoció.
Ja a la nit, a les 22.45 hores, el saxofonista Ramón Cardo actuarà amb el seu quartet format per Joan Soler (guitarra), Pere Loewe (contrabaix), Roger Gutiérrez (Bateria) i ell mateix. Ramón Cardo compta amb una gran trajectòria musical dins el Món del Jazz. Actualment la seua activitat com a saxofonista i director gira al voltant de les formacions habituals: el quartet, la Ramon Cardo Big Band, l’octet Ramon Cardo, ORANGE SWING, Enjazzats Big Band i UJI Big Band. La seua activitat docent actual comprén la direcció pedagògica del departament de Jazz de la “Universitat Jaume I” de Castelló i del departament de jazz del Conservatori Superior de Música de València.
Per tancar el festival, diumenge 17 de juny, tindrà lloc l’actuació de ‘Big Band Cotijazz‘ dirigida per l’esmentat Ramón Cardo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment