La Junta Local Fallera de Bétera ha comunicat aquest dimecres, a través de les seues xarxes socials, la convocatòria per a presentar-se com a candidates a la Cort d’Honor i Cort d’Honor Infantil de les Falleres Majors de la localitat per a l’any 2019.
Qui desitge formar part d’alguna d’aquestes corts té de temps fins al pròxim 9 de juliol. Encara queden quasi quatre setmanes per poder plantejar-se aquesta qüestió.
Aquestes falleretes i falleres acompanyarien a Carla i a Omayra en el pròxim exercici faller, representant les festes josefines de la població. Cal recordar que ambdós (Carla i Omayra) van ser escollides com a Fallera Major Infantil i Fallera Major el passat 2 de juny. Al matí, al costat d’altres tres xiquetes més, van estar amb el jurat, qui venia de Xàtiva i Benicarló. Aquest valoraria quina candidata seria més adequada per a representar als fallers del municipi, sent finalment elegides aquestes dos.

Altres activitats

D’altra banda, la mateixa Junta Local està preparant altres activitats. Així, l’entitat vol col·laborar amb els més necessitats i ha tornat a organitzar l’Operació Quilo. Per aquest motiu, anima a tots els fallers i no fallers a què col·laboren amb la causa portant els seus aliments no peribles als casals de les diverses comissions durant la celebració de Sant Joan.
A més, el pròxim 13 de juliol tindrà lloc una nova edició dels campionats de Jocs de Taula, coincidint amb la fase final del campionat de Truc al casal de la Falla l’Albereda. Qui desitge inscriure’s també té de temps fins al pròxim 9 de juliol.
 
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment