Imatge: Twitter Policia Local de Bétera


Al llarg d’aquestes setmanes, la Policia Local de Bétera està oferint nocions d’educació i seguretat viària als escolars del municipi, segons informa a través de les seues xarxes socials. Doncs, és molt important que aquests tinguen informació sobre conceptes bàsics.
Així, aquest dimarts al matí, agents locals van estar al Col·legi ‘Ntra. Señora del Carmen‘ amb els alumnes d’infantil. Després d’una xicoteta classe teòrica, es va portar a terme un circuit pràctic improvisat al pati del centre.
Aquesta iniciativa va tindre lloc també setmanes enrere al Col·legi Parroquial ‘Marqués de Dosaigües’ i al C.E.I.P. ‘Camp de Túria’.
Amb aquestes iniciatives es pretén ficar de manifest que la formació i l’educació viària són imprescindibles per a qualsevol ciutadà i han de començar des de ben menuts.
Així mateix, la Policia local va estar el passat mes de maig amb alumnes de 5é de primària del CEIP ‘Camp de Túria’ parlant sobre l’assetjament escolar.
Però, a més a més, els agents també han d’estar formació per a perfeccionar el seu treball. D’aquesta manera, el passat dilluns es va organitzar una ponència sobre la comunicació no verbal en la intervenció policial. Aquesta jornada anava dirigida a tots els components de les diferents forces i cossos de seguretat. La finalitat era ensenyar a detectar amb antelació aquells senyals que evidencien la predisposició del subjecte a l’agressió.
 
 
 
 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment