(EFE) Un jove d’uns 30 anys ha mort a causa de les ferides patides durant una discussió de trànsit mantinguda amb un altre individu, que ha sigut detingut i enviat ja a presó, en una àrea de servei de l’autovia A-7 en el terme municipal de Benifaió.
Els fets van tindre lloc el passat 4 de juny quan la víctima, que circulava en el seu cotxe per la A-7 en direcció a Alacant, va parar en una zona de servei amb gasolinera i va discutir amb l’ocupant d’un altre turisme al qual, pel que sembla, li havia retret diverses maniobres brusques.
En un moment donat, l’altre conductor, d’uns 50 anys, li va ferir amb una arma blanca i li va deixar malferit, en un encontre que, segons la Guàrdia Civil, “no va durar més de quinze segons”.
El ferit va ser traslladat a un hospital, on va morir dies després, mentre que el presumpte agressor va ser detingut aquest dia de l’incident i ha passat ja a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Carlet, que el seu titular ha decretat el seu ingrés a la presó.
El succés va quedar registrat en les càmeres de seguretat de la gasolinera i el suposat homicida va ser arrestat diverses hores després de l’incident en la localitat valenciana d’Algemesí.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment