L’Ajuntament de Bétera celebrarà el pròxim dimecres 20 de juny, a les 19.30 hores, el sorteig públic del qual eixiran 20 persones que podran assistir al vi d’honor de la Presentació de les Festes del dia 12 d’agost. L’acte tindrà lloc a la segona planta de Casa Nebot (C/Estació, 5), per segon any consecutiu.
Cadascuna de les persones escollides podrà anar amb un acompanyant. Tots els veïns majors d’edat inscrits al cens podran ser escollits i també es triaran deu persones de reserva.
Del cens s’exclouran els noms de les persones que l’any passat foren seleccionats aleatòriament. En aquest cas, tal com també va passar l’any passat, el sorteig serà públic, per tant, qualsevol persona que ho desitge podrà assistir per tal de veure el sorteig en directe.
Les 40 persones podran gaudir d’aquest acte que dóna per començades les Festes d’Agost i que cada any es porta a terme als jardins de Casa Nebot just abans que comence a l’Albereda la presentació oficial.
En el vi d’honor les Obreres i els Majorals de 2018 seran els protagonistes acompanyats pels seus familiars i la corporació municipal al qual enguany se sumaran els veïns i veïnes de Bétera.
Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat l’any passat amb la finalitat de fer un pas més i que la festa siga més participativa, més oberta a tots i més popular.
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment