Aquest divendres, 15 de juny, s’ha obert el Primer Període d’ Inscripció dels cursos del Centre Municipal d’Ensenyament per a Persones Adultes (E.P.A.) de Bétera, ja apuntades fins el mes de maig en el centre acadèmic al curs 2017-2018. Aquest primer període finalitzarà el 15 de juliol. L’horari per a formalitzar la inscripció és de 09.00 a 14.00 hores.
El segon període anirà destinat al públic en general i s’obrià de l’1 al 15 de setembre.
La informació del cursos i els fulls per efectuar la inscripció estarà també disponible a la consergería de les oficines municipals del carrer José Gascón Sirera, nº 9.
Qui desitge saber més es pot dirigir a la secció EPA de la página web www.betera.es, al tauler d’anuncis de l’Escola d’Ensenyament per Adults i al departament d’Educació municipal. També pot cridar al telèfon següent: 96 160 03 51.
Entre els cursos ofertats es troba el de preparació a examens oficial; proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià; espanyol per a persones estrangeres; cursos per a la integració, adquisició i actualització de la formació bàsica i cursos d’anglés recreatiu.
 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment