Aquest cap de setmana donaran inici les diverses activitats que les Falles de Bétera han preparat per a celebrar la festivitat de Sant Joan.
En primer lloc, la Falla Gran Via del Sur ha organitzat diversos actes aquest dissabte, 16 de juny al seu districte. Així, a les 16.00 hores plantarà la seua Foguera que va dedicada a les falles, patrimoni de la humanitat. A continuació, els assistents podran disfrutar d’un gran parc aquàtic amb tres tobogans i una piscina. També hi haurà música d’ambient i una festa de l’espuma. Els més menuts aprofitaran la vesprada per a menjar cotó de sucre en la màquina ubicada a la nostra avinguda. Seguidament, a les 21.30 hores hi haurà uns sopar per a les falleres, fallers, veïnes, veïns, amigues i amics. i com a fi de festa es portarà a terme una discomòbil, o queda convidada tota la població.
D’altra banda, a la Falla Gran Via de l’Est començaran les activitats un poc abans. Ja al matí, de 10.00 a 14.00 hores, hi haurà castells unflables per als més menuts, amb tobogan d’aigua de 100 metres per als més atrevits. Així mateix, hi haurà ‘quinto’, refresc i tapa. A més a més, de 19.00 a 20.00 hores hi haurà jocs populars per a totes les xiquetes i xiquets i també continuarà la degustació de tapes amb ‘quinto’ o refresc. A les 23.00 hores els membres d’aquesta comissió amenitzaran la vetlada amb unes actuacions. A les 00.00 hores cremaran la seua foguera i, finalment, de 00.30 a 03.00 hores tindrà lloc una discomòbil a càrrec dels dj resident a aquesta falla. A aquesta jornada tan intensa també està convidat tot el municipi.
La solidaritat també tindrà presència aquests dies. Doncs, la Junta Local Fallera torna a posar en marxa l”Operació Kilo‘. Qui desitge deixar els seus aliments no peribles per a ajudar als més necessitats podrà fer-ho acudint a les distintes comissions, durant la realització de les activitats. Aquesta participació està oberta a tota la localitat.
Les celebracions en honor a Sant Joan continuaran les pròximes setmanes a la resta de districtes. D’aquesta manera, el 23 de juny serà el torn per a la Falla la Barraca i la Falla Carraixet i el 30 de juny per la Falla l’Albereda.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment