(EFE) María José Alcón, que va ser regidora del PP en l’Ajuntament de València i que estava imputada en el cas Taula sobre blanqueig de diners i presumpte finançament irregular del partit, ha mort en precipitar-se des del balcó de la seua segona residència, a Callosa d’en Sarrià, en la província d’Alacant.
El succés ha tingut lloc aquest matí en una casa del municipi anteriorment mencionat, d’on és natural Alfonso Grau, el seu actual marit i que va ser vicealcalde de València durant el mandat de Rita Barberá al capdavant del consistori.
El matrimoni estava passant el cap de setmana en aquesta segona residència i aquest matí Grau va eixir a passejar amb un amic del poble, i en tornar a casa es va trobar amb el cadàver de María José Alcón, que segons les primeres investigacions podria haver-se precipitat des d’un tercer o quart pis.
La Guàrdia Civil, que no ha facilitat dades sobre aquest succés, ha iniciat una investigació per a determinar les circumstàncies en les quals s’ha produït aquesta mort.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment