(EFE) María José Alcón, que va ser regidora del PP en l’Ajuntament de València i que estava imputada en el cas Taula sobre blanqueig de diners i presumpte finançament irregular del partit, ha mort en precipitar-se des del balcó de la seua segona residència, a Callosa d’en Sarrià, en la província d’Alacant.
El succés ha tingut lloc aquest matí en una casa del municipi anteriorment mencionat, d’on és natural Alfonso Grau, el seu actual marit i que va ser vicealcalde de València durant el mandat de Rita Barberá al capdavant del consistori.
El matrimoni estava passant el cap de setmana en aquesta segona residència i aquest matí Grau va eixir a passejar amb un amic del poble, i en tornar a casa es va trobar amb el cadàver de María José Alcón, que segons les primeres investigacions podria haver-se precipitat des d’un tercer o quart pis.
La Guàrdia Civil, que no ha facilitat dades sobre aquest succés, ha iniciat una investigació per a determinar les circumstàncies en les quals s’ha produït aquesta mort.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment