Hui dilluns, 18 de juny, l’Ajuntament de Bétera celebrará una sessió plenària extraordinària sobre l’estat del municipi. Aquest debat és conseqüència de l’Ordenança de Participació aprovada per l’actual govern local que va incloure com un dels seus punts més importants la celebració d’un ple per tractar de manera anual l’estat del municipi. Cal recordar que, l’any passat es va realitzar la primera sessió d’aquest tipus.
El ple se celebrarà a les 19.00 hores i començarà amb una exposició de l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, sobre la situació en què es troba Bétera. Posteriorment, hi haurà una ronda amb intervencions dels portaveus de l’oposició i la corresponent rèplica del govern municipal.
Tant el govern local com els grups polítics donaran resposta a les preguntes, suggeriments i sol·licituds fetes per registre d’entrada al Consistori per part de les associacions veïnals i les entitats locals.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment