Un poc abans de les 23.00 hores de la nit del passat divendres, 15 de juny, els jardins del Poliesportiu municipal de bétera acollien una nova edició del Festival de Jazz. D’aquesta manera, es tornava a recuperar aquest esdeveniment musical gratuït, organitzat per la Regidoria Municipal de Cultura.
La formació ‘Cinc en swing’  va ser l’encarregada d’encetar el festival, davant un bon nombre de veïnes i veïns de totes les edats que no va voler perdre’s aquesta actuació. Cristina Domingo (veu), Juanra Roca (batería), Joan Espinosa (guitarra), Adrian Picazo (baix) i Àlex Jabalera (teclat) formen aquest conjunt valencià que fa versions de grans clàssics del pop, jazz i swing, principalment.
D’altra banda, dissabte 16 de juny, els més menuts van ser els protagonistes amb ‘Jazzeando con peques’ a càrrec de Sedajazz. Josep hernández Reillo (percussió), Francisco BlancoLatino‘ (saxo) i Teresa Núñez (veu) va ser el conjunt que va fer disfrutar amb la música als més xicotets del municipi.
Des de la seua fundació en 1991 com a col·lectiu de músics independents, a Sedaví, Sedajazz ha recorregut un llarg camí. Ara, s’ha convertit en una empresa de gestió musical que compta amb una oferta de més de cent músics professionals formats en contacte directe amb el millor del jazz internacional.
Ja a la nit, a les 22.45 hores, el saxofonista Ramón Cardo va ser un dels més aclamats amb el seu quartet format per Joan Soler (guitarra), Pere Loewe (contrabaix), Roger Gutiérrez (Bateria) i ell mateix. Ramón Cardo compta amb una gran trajectòria musical dins el Món del Jazz. Actualment la seua activitat com a saxofonista i director gira al voltant de les formacions habituals: el quartet, la Ramon Cardo Big Band, l’octet Ramon Cardo, ORANGE SWING, Enjazzats Big Band i UJI Big Band. La seua activitat docent actual comprén la direcció pedagògica del departament de Jazz de la “Universitat Jaume I” de Castelló i del departament de jazz del Conservatori Superior de Música de València.
Per tancar el festival ‘Big Band Cotijazz‘, dirigida per l’esmentat Ramón Cardo, va oferir un espectacle de luxe a tots els assistents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment